tisdag 5 juni 2012

Stickade småväskor


Den här veckan har jag stickat fina små väskor till mina förskolebarn som ska flytta till Sverige, Danmark, Brasilien respektive börja i skolan till hösten. De ska få väskan med en liten sten eller halsband eller liknande som de kan ta upp och titta på och kanske minnas sin tid hos oss i svenska förskolan i Wien.


Sen tar det sig här på bloggen också, jag börjar få lite kläm på hur man kan gestalta den, titta gärna runt om du har lust!

12 kommentarer:

 1. Fina! Och vad kul att jobba på en svensk förskola utomlands! Blir lite avundsjuk där :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Stina, ja det är mitt drömjobb. Jobbade på bank länge innan vi flyttade hit till Wien och jag omskolade mig till förskollärare/ montessoripedagog och hade turen att den svenska skolan här just startade upp en större bilingual verksamhet så vi har barn från flera länder och pedagoger som talar tyska eller svenska med barnen!
   Karin-Ida

   Radera
 2. Så söta! Helt i min smak :-D

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Hej Fia, kul att du tyckte om dem!

   Radera
 4. Mycket fina väskor med bra budskap. Jag jobbar också på förskolan fast i Sverige. Bra med tips till förskolan. Jag lägger till din blogg hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susanne, vad kul att du tyckte om min ide! Och att du vill lägga till min blogg hos dig! Ska genast kika in hos dig!
   Hälsningar
   Karin-Ida

   Radera
 5. Hej igen! Blev nyfiken på ditt blogg namn som är samma som en facebookgrupp som jag är medlem i. Kanske du också är medlem där?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susannen nej jag visste inte att det fanns en FB grupp med samma namn, det måste jag kolla upp!

   Radera
 6. Hej Vilken härlig ide!

  SvaraRadera