lördag 21 juli 2012

Hemma igen



Efter sköna dagar i Sverige är vi hemma igen i Wien, här är det varmt och gott men inte lika soligt som det var innan vi for på vår hälsa-på-släkt-o-vänner trip till Sverige. Det är alltid roligt att "komma hem" till Sverige, det känns verkligen så även om vi bott här i Wien i över tio år nu!



 Jag shoppade en hel del garn i Sverige förstås, som om vi inte har garn här... men det är så mycket roligare att handla i Sverige konstigt nog. En hel korg full blev det med bomullsgarner Tilda och Marks och Kattens Eco Baby Bomull och lite lovikkagarn, för det är det svårt att hitta här!




Med Tildagarnet gav jag mig på fina mössor, mönstret hittar du här hos mest virkat, tänk bara på att avsluta varje varv med en smygmaska, det står inte i beskrivningen.




Det blev en till den stora dockan som jag haft sen jag var sex år och en till den lilla Waldorfdockan som jag sydde till A när hon fyllde ett år, alltså för 19 år sen...

Ha en skön fortsättning på sommaren!

6 kommentarer:

 1. All of those yarns look so beautiful in your basket. And that hat is gorgeous!

  Have a lovely day.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you, yes a basket ful of yarn is very inspiring!!

   Radera
 2. Åh, vad kul att se (Skall lägga till det med smygmaskan i min beskrivning, tack!) Är det Tilda blå multi du har virkat med? Har ej testat just den men blev väldigt sugen nu ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det Tilda blå multi, tack för Tilda tipset!
   Kul att du gillar mina mössor!

   Radera
 3. Vilka fina mössor, jag har börjat på en jag med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till det är jättekul att virka de här mössorna!

   Radera